preskoči na sadržaj
ULAZ U ŠKOLU OD UTORKA 16.11.2021.

OBAVIJEST!

Od utorka 16. 11. 2021. svi djelatnici prilikom ulaska u prostor škole moraju imati valjanu COVID potvrdu ili drugu odgovarajuću potvrdu, prema Odluci u prilogu. Odluka se ne odnosi na učenike škole.

Obavijest

VAŽNA OBAVIJEST ZA RODITELJE I OSTALE POSJETITELJE!

ULAZAK U ŠKOLU OD 16.11.2021. GODINE 

Poštovani roditelji te ostali posjetitelji Ekonomske škole Pula,

sukladno Odluci o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova, od utorka, 16. studenog 2021. godine za ulazak u službene prostorije Ekonomske škole Pula potrebno je predočenje EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.

Drugi odgovarajući dokazi navedi su u Odluci o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova.

Mole se roditelji i ostali posjetitelji da, ukoliko je moguće, najave svoj dolazak u školu te da pri ulasku u školu daju na uvid COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.

Preporuča se komunikacija u što većoj mjeri putem elektroničke pošte:

 email ekonomska-skola-pula@pu.t-com.hr

email ured@ss-ekonomska-pu.skole.hr

 

Prilog: 

Odluka o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova

VAŽNE INFORMACIJE, COVID-19

V A Ž N O !

Upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

1.  Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije bolesti COVID- 19. u šk.god. 2021./2022. (HZJZ, 26.8.2021.)                              Dokument     
2. Postupak kod jednog učenika oboljelog od COVID-19 koji je bio na nastavi u vrijeme zaraznosti (HZJZ, 25.9.2021.) Dokument
3. Dobrovoljno cijepljenje djece protiv COVID-19 u dobi 12 i više godina. (HZJZ, 27.9.2021.) Dokument
4

Postupanje s oboljelima, bliskim kontaktima oboljelih i prekid izolacije i karantetne- Objedinjene revidirane preporuke o prioritetima za testiranje na SARS-CoV-2, postupanju s kontaktima, završetku izolacije i karantene/samoizolacije s osvrtom na osobe koje su preboljele COVID-19 ili su cijepljene (HZJZ, 27.9.2021.)

Dokument
5.

Postupanje s oboljelima, bliskim kontaktima oboljelih i prekid izolacije i karantene (Jasnije tumačenje vezano uz učenike) Objedinjene revidirane preporuke o prioritetima za testiranje na SARS-CoV-2, postupanju s kontaktima, završetku izolacije i karantene/samoizolacije s osvrtom na osobe koje su preboljele COVID-19 ili su cijepljene (HZJZ, 1.10.2021.)

Dokument
Vijesti

25. svibnja 2015. u Saboru

3. simulirana sjednica Hrvatskoga sabora za učenike srednjih škola (organizator Agencija za odgoj i obrazovanje u suradnji s Hrvatskim saborom-područje Građanski odgoj), Sudjelovalo je 153 učenika iz cijele Republike Hrvatske.

Iz naše škole sudjeluju učenici 3.c razreda Korina Lajić, Kristian Kovačević, Elonora Magdić, Lina Domitrović koje je pripremila prof. Vesna Fabris, a sudjeluju s prof. Zoranom Orbovićem

Raspravljalo se o Zakonu o sprječavanju nasilja na sportskim stadionima. O organizaciji sjednice i temama pročitaj na linku OVDJE

Simuliranu sjednicu godine pogledaj OVDJE

Pročitaj više o učeničkim simuliranim sjednicama Sabora. Klikni na:::


Priopćenja  

25. 5. 2015.

Održana treća simulirana sjednica Hrvatskoga sabora za učenike srednjih škola

Zagreb - Služba za građane Hrvatskoga sabora u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje organizirala je u ponedjeljak Treću simuliranu sjednicu Hrvatskoga sabora za učenike srednjih škola.

U radu sjednice sudjelovali su učenici iz 32 srednje škole i 2 učenička doma iz svih dijelova Hrvatske, njih 151. Tema rasprave na ovogodišnjoj simuliranoj sjednici bila je sprječavanje nereda na sportskim natjecanjima.

Na početku sjednice učenicima se obratio predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko koji je ohrabrio učenike rekavši da nastave aktivno sudjelovati u radu simuliranih sjednica parlamenta, simuliranih suđenja i simuliranih sjednica Ustavnoga suda jer se tako bolje uči o demokraciji, a oni su generacija na kojoj počiva budućnost Hrvatske.

– Demokracija ima svoju snagu i moć, a ona se treba odražavati i u moći institucija koje predstavljaju zakonodavnu, izvršnu i sudsku vlast, rekao je Leko.

Na sjednici je nazočila i predsjednica Ustavnoga suda Jasna Omejec. - Simulirane sjednice parlamenta odličan su način učenja o demokratskom dijalogu, parlamentarnoj kulturi, civiliziranom ponašanju i građanskom odgoju, rekla je Omejec.

Osvrnuvši se na temu simulirane sjednice – sprječavanje nereda na sportskim natjecanjima – upozorila je učenike/zastupnike da u donošenju zakona ne smiju iz vida izgubiti Ustav jer svaki zakon podliježe kontroli Ustavnoga suda. – Treba biti mudar, parlamentaran, slušati argumente drugih, voditi računa o potrebi uravnoteživanja prava pojedinaca s jedne strane i ostvarivanja interesa društvene zajednice s druge strane, a rješenja moraju ostati unutar okvira koje postavlja Ustav, istaknula je.

Simulirajući rad Hrvatskoga sabora - od rada u klubovima zastupnika, mjerodavnim odborima te na plenarnoj sjednici – učenici/zastupnici proveli su raspravu i usvojili amandmane na postojeći Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Tijekom rasprave na plenarnoj sjednici iznijeli su svoja razmišljanja o temi i predložili konkretne prijedloge za suzbijanje nereda i huliganstva na sportskim natjecanjima, među ostalim, jačanje preventivnih mjera edukativnim projektima, izricanje oštrijih sankcija za prekršitelje, jačanje kontrole ulaska na stadione koje će osim policije provoditi samo profesionalni redari, poticanje klubova na zbližavanje s njihovim navijačima zajedničkim projektima ili organizacijom posjeta drugim stadionima, objavljivanje edukativnih projekata na internetskim stranicama klubova i obrazovnih institucija itd.

Simuliranu sjednicu pratio je i dio saborskih zastupnika, predstavnici Vrhovnoga suda, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Ravnateljstva policije te Agencije za odgoj i obrazovanje. Obrativši se učenicima na završetku sjednice, izrazili su veliko zadovoljstvo time što su imali priliku nazočiti na simuliranoj sjednici i njihovoj raspravi te su jednoglasno zaključili kako su učenici taj posao odradili jako dobro i vrlo profesionalno.

Provođenjem edukativnih programa kao što je Simulirana sjednica za učenike srednjih škola, Hrvatski sabor slijedi najbolje tradicije europskih parlamenata koji promiču učenje mladih za aktivno i odgovorno građanstvo. Agencija za odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta ovaj projekt uvodi u škole s pomoću nastavnog predmeta Građanski odgoj i obrazovanje.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sonja Bulešić Milić   datum: 25. 5. 2015.

Kalendar šk.god. 2021./2022.

Odluka o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2021./2022.

 

  • Jesenski odmor za učenike počinje 2. studenoga 2021 . godine i traje do 3. studenoga 2021. godine, s tim da nastava počinje 4. studenoga 2021. godine.
  • Prvi dio zimskoga odmora (Božićni praznici) za učenike počinje 24. prosinca 2021. godine i traje do 7. siječnja 2022. godine, s tim da nastava počinje 10. siječnja 2022. godine.
  • Drugi dio zimskoga odmora za učenike počinje 21. veljače 2022 . godine i završava 25. veljače 2022. godine, s tim da nastava počinje 28. veljače 2022. godine.
  • Proljetni odmor (Uskrsni praznici) za učenike počinje 14. travnja 2022 . godine i završava 22. travnja 2022. godine, s tim da nastava počinje 25. travnja 2022. godine.

Izvor: https://ucenici.com/kalendar-za-2021-2022-godinu-s-cetiri-kraca-odmora-ucenika/

Album

Popis postojećih albuma:


Naziv albuma
Kreirao
Datum


Sonja Bulešić Milić
30. 4. 2018. 09:22
Sonja Bulešić Milić
17. 4. 2018. 12:18
Sonja Bulešić Milić
17. 4. 2018. 11:48
Sonja Bulešić Milić
26. 3. 2018. 14:44
Sonja Bulešić Milić
19. 3. 2018. 12:04
Sonja Bulešić Milić
15. 2. 2018. 16:13


Izjava o privatnosti

Ekonomska škola Pula poštuje privatnost posjetitelja ovog weba, te će sve prikupljene podatke prilikom ispunjavanja obrazaca koristiti isključivo u svrhe autentifikacije korisnika, analize i statistike. Ekonomska škola Pula ni u kojem trenutku neće podatke o korisnicima i posjetiteljima weba ponuditi trećim stranama kao relevantne podatke.

Ekonomska škola Pula ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s ovog weba ili s internetskih stranica do kojih čitatelji dođu putem poveznica s ovog weba.

Sve promjene politike privatnosti bit će pravodobno objavljene na ovoj stranici ili učinjene dostupnima korisnicima na neki drugi prikladan način.

Izjava o pristupačnosti
POPIS

PRONAĐI SE!

POPIS UČENIKA 1948.-2020.

Za pretragu kliknite na sličicu iznad 


Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Korisni linkovi
Korisne poveznice

Stručni časopisi

Dnevni tisak
 • Glas Istre


Vrijeme

Anketa (mala)
Posjetitelji weba, vi ste...
Državna matura


Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 4. 2010.

Ukupno: 1083686
Danas: 68

Upitnik

Koliko znaš o zdravoj prehrani provjeri OVDJE wink


Tražilica
preskoči na navigaciju