2018-11-28 17:44:18

Volonterima/kama čestitamo 5. prosinca

Proslavimo zajedno Međunarodni dan volontera/ki na najbolji mogući način - slanjem poruke svijetu koliko je volonterstvo važno! :)

Međunarodni dan volontera/ki obilježava se 5.12. i upravo na taj dan Klub mladih volontera/ki iz Pule, kojeg vode Volonterski centar Istra i Udruga ZUM, održat će uličnu raspravu na temu:

"Za mene, volontiranje je...".

Ulična rasprava odvijat će se na prostoru Flanatičke ulice u Puli, u blizini fontane, blizu križanja s Ciscuttijevom ulicom, u razdoblju od 9 do 12 sati.

Stoga vas pozivamo da ako ste u prolazu (a i ako niste :)), da dođete i bez obzira imate li volonterskog iskustva ili ne, podijelite s nama vaše mišljenje i osjećaje vezane uz volontiranje i što ono vama znači i što vam predstavlja.

Sve zainteresirane mlade koji nam se žele priključiti i volontirati, pozivamo da nam se jave u inbox ili na mail vci@vci.hr! :)

P.S. Nešto ćemo i dijeliti! ;)

A sve naše online prijatelje/ice pozivamo da nas podrže u organiziranju ulične rasprave i proslavi Međunarodnog dana volontera/ki te ispune kratku online anketu i završe rečenicu "Za mene, volontiranje je..." (skroz je anonimno...:)).
Anketa je dostupna na ovom linku:

https://goo.gl/forms/bWuTESsAx9QGOX9G3


Ekonomska škola Pula