2019-09-09 08:47:12

Erasmus+ radionic "Ključna aktivnost 2 – Školska partnerstva“

PROGRAM RADIONICE POGLEDAJTE OVDJE. 

Radi osposobljavanja potencijalnih prijavitelja za razvoj projektne prijave u sklopu Ključne aktivnosti 2 programa Erasmus+ (Natječaj 2020. godine) u području odgoja i općeg obrazovanja, Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira regionalnu radionicu "Ključna aktivnost 2 – Školska partnerstva".

Ovim Vas putem pozivamo da se prijavite za dvodnevnu regionalnu radionicu koja će se održati 17. i 18 rujna 2019. u Lovranu, u Osnovnoj školi Viktora Cara Emina, Ul. 9. rujna 4, s početkom u 10:00 sati.

Budući da je broj sudionika na radionici ograničen, pozivamo Vas da se sudjelovanje prijavite što prije, a najkasnije do 11. rujna 2019. do kraja dana.

Prijavitelji iz predškolskih ustanova prijavljuju se putem Obrasca za registraciju, a djelatnici osnovnoškolskih ustanova putem aplikacije za organizaciju edukacija EMA.

Snažno potičemo prijavu po dvoje djelatnika iz svake ustanove (svaka se osoba, međutim, prijavljuje zasebno), a s obzirom na radionički tip edukacije kao i nužnost timskog rada u izradi projektnoga prijedloga.
Maksimalan broj sudionika je 40. Za događanje se ne naplaćuje kotizacija.

 

Agencija će osigurati ručak te pauze za kavu za prvi i drugi dan radionice, a od sudionika se očekuje da samostalno rezerviraju smještaj te da njihova matična ustanova snosi trošak noćenja ako je potrebno.

Program radionice i upute za registraciju možete pronaći u privitku. Molimo Vas da upute detaljno pročitate.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na našu adresu elektroničke pošte comenius@mobilnost.hr.


 


Ekonomska škola Pula