2012-05-07 16:05:21

Computer geeks..

Uvijek si željela/želio baviti se programiranjem?
Zanima te animacija, film, prepoznavanje govora?
Iskoristi BESPLATAN webinar na tu temu.

DIREKTNA poveznica na webinar: OVDJE

Klikni na:::

Webinare vode:

Dominik Tomičević i Ivan Borko studenti su druge godine Računarstva na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER-a) u Zagrebu i dio su tima koji je sudjelovao u izradi projekta PeThe.
PeThe je sustav za udaljenu fizikalnu terapiju koji koristi Microsoft Kinect. Projekt je na prošlogodišnjem Imagine Cupu ušao u top 18 najboljih timova na svjetskom finalu, a u siječnju ove godine nagrađen je i bespovratnom stipendijom od strane Billa Gatesa.(vidi sliku)

 

 

 

Predstavnik hrvatskog tima Dominik Tomičević i Bill Gates, predsjednik tvrtke Microsoft.

 

 

 

 

Klikni na:::

 

Webinar: „Instalacija i korištenje Kinect senzora“, 9. svibnja 2012. (srijeda) u 20.30 Webinar: „Postavljanje razvojnog okruženja“, 10. svibnja 2012. (četvrtak) u 20.30 Webinar: „Osnove kamere“, 16. svibnja 2012. (srijeda) u 20.30 Webinar: „Rad s podacima iz dubinske kamere“, 21. svibnja 2012. (ponedjeljak) u 20.30 Webinar: „Osnove praćenja skeletona“, 23. svibnja 2012. (srijeda) u 20.30 Webinar: „Osnove rada sa zvukom i prepoznavanje govora“, 28. svibnja 2012. (ponedjeljak) u 20.30

Od srijede 9. svibnja 2012. započinjemo s webinarima o Kinectu koje će voditi dvoje studenata iz tima PeThe (ex Kidnect).

Webinari su osmišljeni na način da uvode početnike, kako učenike tako i nastavnike u problematiku instalacije, podešavanja i korištenja Kinecta, programskog okruženja te osnove rada s kamerom, zvukom, prepoznavanjem govora te praćenjem skeletona. Po završetku zadnjeg webinara, sudionici će moći krenuti u samostalnu izradu aplikacija za Kinect.

Pozivamo sve zainteresirane učenike i nastavnike da nam se pridruže na webinarima a Dominik i Ivan biti će na raspolaganju za sve korisne savjete. Također pozivamo i buduće timove koji žele programirati aplikacije za Kinect da već sada osmisle kreativne aplikacije i krenu odmah u realizaciju s naglaskom korištenja istih u nastavi.


Ekonomska škola Pula