2015-04-30 19:32:02

Radionice za roditelje

   RADIONICE ZA RODITELJE  „USPJEŠNO RODITELJSTVO“ I U 2015. GODINI!

U  Ekonomskoj školi Pula u razdoblju od 26. veljače do 23. travnja 2015. godine,  već tradicionalno je u suradnji s Udrugom „Odiseja“ iz Pule, organizirana radionica za roditelje učenika prvih razreda pod nazivom „Uspješno roditeljstvo“.

Kroz interaktivno učenje i druženje, roditelji su  učili kako se nositi s brigama i strahovima, kako bolje komunicirati s djetetom, kako pomoći djetetu da ima  više samopouzdanja i bolju sliku o sebi, kao i kako uspješno surađivati sa školom.

 

Na kraju su evaluirali cjelokupni rad u radionici i ocijenili ga prosječnom ocjenom 4,74, a svoja očekivanja su ispunili potvrdivši to ocjenom 4,71. Prepoznali su zanimljivost tema, primjenjivost sadržaja u praksi, kao i dobru organizaciju i vođenje radionica od strane voditeljica.

 

Na pitanje što su dobili ovom edukacijom roditelji su naveli: nova saznanja i spoznaje, više samopouzdanja, korisne savjete kako kvalitetnije komunicirati s drugima, kako se nositi sa strahovima i brigama, bolje razumijevanje djeteta i na koncu druženje s drugim roditeljima.

 

Roditelji su također izrazili žaljenje što nije bilo više vremena da se teme još dublje obrade.

Preporučili bi svim roditeljima ovakav tip edukacije i pozvali su i druge roditelje da se i buduće uključe u što većem broju na radionice.

Roditelji su uspješno završili ciklus radionica i dobili zaslužene pohvalnice! Čestitamo!

Ovaj projekt Udruge „Odiseja“ sufinancirale su Istarska županija i Grad Pula.

Voditeljice radionica:

 Marina Valić-Ivančić i Ljiljana Juričić

 


Ekonomska škola Pula