2015-11-02 15:42:40

5. studenog IDA, PANEL predavanje, Start-upovi, Regional Case Study...

U četvrtak 5. studenog panel predavanje „Biti uspješan poduzetnik“

PREDAVANJE ĆE SE ODRŽATI U SKLOPU NATJECANJA REGIONAL CASE STUDY
U četvrtak, 5. studenog u 17 sati u prostorijama Istarske razvojne agencije (IDA) u Puli održati će se panel predavanje „Biti uspješan poduzetnik“ u organizaciji Start-Up udruge. Klikni na:::

Preneseno sa: http://www.regionalexpress.hr/

Govornici panela jesu: Mladen Peharada (Agena Marin), Patrizia Milani (Concrete), Sandra Diković (Hostel Pipištrelo) i Loredana Jurman Papišta (Eltor). Uspješni poduzetnici iz različitih područja uz posredstvo moderatora podijeliti će svoj poduzetnički put, uspjehe te iskustva iz poduzetništva. Za kraj panela predviđen je networking uz catering u cilju povezivanja i umrežavanja sudionika panela.

Panel predavanje je namijenjeno poduzetnicima i potencijalnim poduzetnicima, poslodavcima, predstavnicima javnog i civilnog sektora, studentima, mladima te svim ostalim zainteresiranim za tematiku.

Panel predavanje je besplatno za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Svi zainteresirani mogu se prijaviti slanjem maila na: start.up.udruga@gmail.com najkasnije do srijede,  4.11.2015. godine.


Ekonomska škola Pula