2018-06-01 11:01:39

Učim. Volontiram. Putujem. Je li moguće?

Pozivamo Vas, Vaše učenike/ce, nastavnike/ce, stručno osoblje te druge zainteresirane na prezentaciju i raspravu "Učim. Volontiram. Putujem. Je li moguće?", koju organiziraju Volonterski centar Istra, Udruga ZUM te Medicinska škola Pula, 7.6.2018., od 14:00 do 15:15 sati, u prostoru Dnevnog boravka Društvenog centra Rojc.


Klikni na:::


Prezentaciju i raspravu će voditi predstavnica Volonterskog centra Istra te učenici/ce srednje Medicinske škole Pula, koju su imali priliku otputovati na stručnu praksu u Irsku, u sklopu Erasmus+ projekta "Starost nije bauk".

Prezentacija će biti kratka, a glavni naglasak bit će na vođenoj raspravi i interakciji učenika/ca, nastavnika/ca i drugih prisutnih, vezano uz iskustvo mobilnosti mladih, projekata u školi, volonterskih mogućnosti te kako one mogu utjecati, poboljšati i uklopiti se u obrazovni sustav.

Svjesni da je kraj školske godine i obaveza koje su pred Vama, obraćamo Vam se u nadi da ovakav događaj može biti poticaj za iduću školsku godinu - školi općenito, ali i učenicima/cama, nastavnicima/cama i stručnom osoblju da razmišljaju u smjeru razvijanja ovakvih projekata, koji potiču razvoj iskustava, novih znanja i vještina te povezivanje i jačanje školske zajednice.
Osim toga, učenici/ce koji će voditi prezentaciju i raspravu vratili su se sa svog iskustva mobilnosti prije mjesec dana te su još uvijek puni pozitivnih doživljaja koje žele podijeliti. :-)

Molimo da ovaj poziv proslijedite usmeno i pismeno nastavnicima/cama i stručnom osoblju, kako bismo mogli organizirati i planirati Vaš dolazak.

Detaljniji poziv je u prilogu ove e-pošte, isto kao i poster - poziv učenicima/cama.

Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju.
 


Ekonomska škola Pula